Nicușor Dan, SCANDAL. Val Vâlcu spune pe cine ajută Aurelian Bădulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: CAPTURA DIGI 24
Foto: CAPTURA DIGI 24
Cine a câştigat de pe urma incidentului de vineri dimineaţa, dintre Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan? Iată răspunsul oferit de către jurnalistul Val Vâlcu.

Jurnalele de ştiri au deschis ediţiile de vineri cu scandalul dintre viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan - candidat la Primăria Capitalei. O dispută care mai avea puţin să degenereze dar care, culmea, este în avantajul "victimei", Nicuşor Dan.

"Bădulescu a făcut un mare serviciu PNL şi lui Nicuşor Dan prin ieşirea de astăzi. Iar în ipoteza că Dan ajunge primar general, PNL ar trebui să-i asigure lui Bădulescu fotoliul de viceprimar pentru acest serviciu. 

Nicuşor Dan a avut sute de conferinţă de presă pe care nu le băga nimeni în seamă. El a fost absent în ultimile trei luni, în plină stare de urgenţă şi alertă, iar conferinţele sale de presă treceau nebăgate în seamă. Şi avea nevoie ca de aer de un scandal pentru lansarea campaniei electorale. Aurelian Bădulescu i l-a oferit pe tavă. 

Ce a făcut viceprimarul Bădulescu? A asigurat prezenţa pe toate posturile de televiziune şi viralizarea pe internet, pe reţele sociale, a aserţiunilor lui Nicuşor Dan. PNL nu a avut un agent electoral mai bun decât a fost astăzi Bădulescu, de când se ştie! Nicuşor Dan ar fi trebuit să facă ceva spectaculos, hollywoodian, să înghită flăcări, să sară într-un bazin cu crocodili de la 80 de metri înălţime ca să aibă mediatizarea pe care i-a oferit-o viceprimarul Bădulescu", subliniază jurnalistul Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel