Dușul înainte de culcare, interzis într-un bloc din Cluj. "Trântirea săpunului în cadă produce un zgomot insuportabil"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Dușul înainte de culcare, interzis într-un bloc din Cluj. "Trântirea săpunului în cadă produce un zgomot insuportabil" / Foto: Pixabay
Dușul înainte de culcare, interzis într-un bloc din Cluj. "Trântirea săpunului în cadă produce un zgomot insuportabil" / Foto: Pixabay
Locatarii unui bloc din Cluj sunt certați că fac duș noaptea.

Dușul este interzis într-un bloc din Cluj, dacă are loc între orele 23 și 24. Administratorul unui bloc din Cluj-Napoca a stârnit un val de reacții din partea locatarilor, după ce a pus un anunț în care le-a recomandat oamenilor să nu mai facă duș noaptea deoarece se produc zgomote care deranjează liniștea celorlalte persoane din imobil, scrie Știri de Cluj.

"Vă reamintim că trăim într-un imobil comun și avem obligația de a ne respecta reciproc. Folosirea dușului și a robinetelor la intensitate maximă, însoțită de trântirea săpunului și a flacoanelor de șampon în cadă, produce un zgomot insuportabil, care se propagă cu ușurință prin intermediul conductelor de scurgere, tulburând odihna vecinilor.

"Bunul simţ ne obliga..."

Potrivit legii, ”tulburarea liniştii locatarilor între orele 22:00-8:00 şi 13:00-14:00 - de către orice persoană - prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare”, este interzisă!

Dincolo de paragrafele de lege, bunul simţ ne obliga la un comportament decent şi la respectarea celor din jur. Libertatea fiecăruia se termină unde începe libertatea celorlalți", scrie pe afișul pus la intrarea în bloc, notează sursa citată.

"Sigur nu face nimeni duș la ora 23 de nebun…"

Solicitarea administratorului a fost catalogată drept un exces de zel, mai ales că există oameni care muncesc până seara târziu și au nevoie de un duș atunci când ajung acasă.

"Doamne ferește! Dacă lucrează cineva tura 2 la bucătăria unui restaurant, de exemplu, trebuie sa stea cu miros de ceapă călită până dimineață la 7. Sigur nu face nimeni duș la ora 23 de nebun…", a comentat un clujean pe un grup public de Facebook.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel