Dusan Uhrin, oficial noul antrenor al lui Dinamo
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Noul antrenor principal al echipei Dinamo București este Dusan Uhrin, a anunțat acționarul "Doar Dinamo București" (DDB), după decizia lui Gheorghe Mulțescu de a renunța la conducerea tehnică a roș-albilor, transmite clubul bucureştean. 

Relațiile contractuale, antrenor-club, dintre Gheorghe Mulțescu și Dinamo București au fost încheiate pe cale amiabilă în această dimineață. "Lui Gigi Mulțescu i se va propune o funcție în cadrul clubului, pentru că aici este locul lui", a declarat directorul general interimar Constantin Eftimescu pentru www.fcdinamo.ro.

Noul antrenor principal Dušan Uhrin (53 de ani) a semnat un contract cu Dinamo București valabil până la 30 iunie 2022. De astăzi, 14 aprilie 2021, tehnicianul ceh va prelua echipa și va conduce prima ședință de pregătire, la ora 16:00, în cantonamentul de la Săftica.

Dušan Uhrin a mai antrenat Dinamo București în sezonul competițional 2019-2020, 26 de meciuri pe banca roș-albilor, 12 victorii, patru remize, 10 înfrângeri. Din staff-ul tehnic al lui Dušan Uhrin vor face parte Denis Kavan și Dragoș Picu, alături de Iulian Mihăescu și George Neagu, transmite FC Dinamo Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel