Dusan Uhrin Jr (Dinamo) - Gaz Metan are un joc ofensiv, trebuie să jucăm foarte bine
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Antrenorul formaţiei Dinamo, Dusan Uhrin Jr, a afirmat, joi într-o conferinţă de presă, că adversara de vineri, din etapa a 13-a a Ligii I, Gaz Metan Mediaş, are un joc ofensiv şi că echipa sa trebuie să joace foarte bine pentru a se putea impune.

"Gaz Metan Mediaş are un joc ofensiv şi trebuie să jucăm cât mai bine. Sper să câştigăm, ei joacă bine, dar vrem victoria. Montini, Fabbrini şi Neicuţescu sunt jucătorii accidentaţi, dar avem alţii care îi pot înlocui. Pentru noi este important că jucăm acasă, în Ştefan cel Mare. Noi muncim să fim tot mai buni", a declarat Uhrin Jr.

Tehnicianul ceh a precizat că a luat decizia demiterii doctorului Adrian Motoacă pentru că nimic nu era în regulă: "Nu vreau să vorbesc nimic despre doctor, este o treabă internă. Nimic nu a fost în regulă dar nu pot să spun mai mult pentru că nu cred că este important, nu a fost nimic ca lumea. Acum avem un doctor care a fost în lotul de rugby şi a lucrat şi pentru noi la echipa de tineret".

Referitor la meciul echipei naţionale de fotbal a României cu Norvegia, Uhrin Jr s-a arătat încântat de faptul că jucătorul dinamovist Dan Nistor a evoluat câteva minute.

"Cred că România mai are şanse de calificare, dar trebuie să câştige ambele meciuri. Atmosfera cu copiii a fost o idee foarte bună. Mă bucur că Nistor a jucat câteva minute, cred că a fost bine pentru el", a mai spus Dusan Uhrin Jr.

Echipa Dinamo va întâlni, vineri, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, de la ora 20:30, formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a 13-a a Ligii I. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel