După un an agitat, Christian Ciocan se întoarce, printr-o emisiune la Realitatea TV
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ciocan
ciocan

După un an de la plecarea sa din funcția de purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, când era cel care oferea explicații în fața camerelor de filmat, la diverse incidente, Christian Ciocan se întoarce pe micul ecran, miercuri, ora 17:00, la Realitatea TV.

Christian Ciocan a fost numit, pe 6 iulie, şeful Biroului de informare a presei din cadrul Centrului de Informare şi Relaţii Publice a Poliţiei Române. El fusese, în decembrie 2010, şef al serviciului de presă din Poliţia Capitalei, purtător de cuvânt devenind comisarul şef Diana Sarca. Ulterior, funcţia ocupată de Ciocan a fost desfiinţată, iar acesta şi-a încheiat raporturile de serviciu cu Poliţia Capitalei.

În decembrie 2010, Ciocan, pe atunci purtător de cuvânt la Poliţia Capitalei, a fost sancţionat prin interzicerea dreptului de a mai da declaraţii presei pentru o perioadă de şase luni. Motivul sancţiunii au fost declaraţiile făcute de el în contextul scandalului în care a fost implicat fiul senatorului Plăcintă. Cu acea ocazie, a recomandat cetăţenilor Bucureştiului să evite să se implice în vreo altercaţie de stradă, atunci când sunt martori la aşa ceva.

Citește și: Christian Ciocan, şef al Biroului de informare a presei din Poliţia Română

Christian Ciocan, pe lista de restructurări a Ministerului de Interne

Poliția se dezice de propriul purtător de cuvânt, care ne-a recomandat să nu intervenim în conflictele stradale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel