După turneul din Africa, Klaus Iohannis pleacă în Dubai. Bogdan Chirieac: Sper să vină relaxat, pentru că nu-l mai crede nimeni
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursa foto: Presidency.ro
Sursa foto: Presidency.ro
Președintele Klaus Iohannis va pleca în Dubai, după turneul din Africa.

Președintele Klaus Iohannis va mai sta încă două zile în Africa, apoi își va încheia turneul. Apoi, el se va mai afla în România aproximativ o săptămână, după care va pleca în Dubai. Asta pentru că pe 4 decembrie, Klaus Iohannis va fi la Madinat Jumeirah Conference Centre Dubai, unde va susține un discurs în cadrul COP 28.

VEZI ȘI: Klaus Iohannis susține că a pus România pe radarul african. ”Sigur că vine cu niște cheltuieli”. Spune că va ”instrui serviciul de presă” să le facă publice

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat la Antena 3 CNN aceste deplasări ale președintelui, în contextul în care în țară lucrurile nu sunt tocmai roz, fiind și proteste ale diferitor categorii de angajați, turneul președintelui în Africa fiind deja aspru criticat de opinia publică.

Bogdan Chirieac: Era și frumos ca excursia asta să o termine în Dubai

"E foarte bine pentru domnul Iohannis, era și frumos ca excursia asta să o termine în Dubai. Asta este o vacanță oficială și eu sper că în Dubai stă câteva zile, că e și shopping-ul de Crăciun acolo, Mall Dubai este vestit în toată lumea, deci eu sper ca domnia sa să vină relaxat. (...)

Apoi intră în vacanța de Crăciun domnul președinte Iohannis. Să vedem dacă tot așa pleacă. Deci e clar, în momentul acesta, și dacă ar face ceva de-adevăratelea politico-economic, lumea nu îl mai crede pe domnul Iohannis", a spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel