După reparațiile la Podul Băneasa, încep alte reparații de CINCI săptămâni, la Cernavodă. Drumul spre mare va fi DEVIAT
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie creată de Markus Spiske, de la Pexels
Fotografie creată de Markus Spiske, de la Pexels
Poliţia Română anunţă că în următoarele cinci săptămâni vor fi mai multe restricţii de circulaţie pe autostrada A2. 

Circulația mașinilor este perturbată pe autostrada A2 București-Constanța în zona podului de la Cernavodă unde se fac lucrări de reabilitare. Restricțiile vor fi în vigoare cinci săptămâni.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că restricțiile se aplică începând de marți, 3 mai.

Restricțiile au fost impuse în zona podului de la Cernavodă, iar autoritățile au închis o cale de rulare și au deviat traficul pe calea opusă.

„În vederea executării lucrărilor de reabilitare ale podului de la Cernavodă, situat pe autostrada A2 București-Constanța, s-a închis calea 1 de rulare (sensul București - Constanța), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (sensul Constanța - București), unde se va circula în ambele sensuri pe sectorul cuprins între kilometrii 156+715 metri – 160+319 metri”, au anunțat autoritățile.

Restricțiile vor fi în vigoare până la data de 8 iunie, scrie Mediafax.

Cum se muncește pe șantierul lui Grindeanu care a paralizat Bucureștiul. Inspecție neanunțată

Nordul Capitalei va fi sufocat în luna mai de niște lucrări efectuate la unul dintre podurile de pe DN1, mai exact pe șoseaua București – Ploiești în apropierea Băneasa Shopping Center. Bucureștenii și nu numai au avut parte deja de prima zi de chin la ieșire din oraș, cea de 2 mai 2022, iar deranjul va dura trei săptămâni.

Astăzi am vizitat podul din Băneasa să văd cu ochii mei în ce ritm se lucrează și să le arăt și cititorilor DC News care nu cunosc zona cât de rău se circulă, chiar la ore de obicei degajate.

Am ajuns în zonă în jurul orei 11:00. Utilajele și camioanele erau prezente pe șantierul format din benzile doi și trei ale drumului, pe sensul către Ploiești. Poliția era de asemenea la fața locului, cu semnalele luminoase aprinse. VEZI VIDEO DE PE ŞANTIER AICI

De ce stai în trafic o oră între București și Otopeni? De ce se vor pierde 2,7 miliarde din PNRR pentru autostrăzi? Răspunsul lui Grindeanu, pe DN1

În 20 de luni ar trebui tăiată panglica pe primul lot din A7 finanțat prin PNRR, potrivit unei declarații făcute pe Facebook de ministrul Sorin Grindeanu. Șoferii care vor sta cu orele blocați în trafic, pentru a ieși din București pe DN1 în următoarele trei săptămâni, vor ști că aceste promisiuni de pe Facebook nu au cum să se împlinească.  

Explicația e foarte simplă și o pot înțelege chiar și cei care nu știu să citească, din fotografia care însoțește acest text. Nici CNAIR, nici Ministerul Transporturilor nu au capacitatea administrativă necesară pentru a construi 434 de kilometri de autostradă în 4 ani.

Doar ca să refacă rosturile de dilatație ale unui pod de pe DN1, CNAIR are nevoie de trei săptămâni. Fără să le pese că blochează traficul în tot nordul orașului, că afectează zeci de mii de oameni care locuiesc în Ilfov și lucrează în Capitală, plus turiștii care merg la aeroport, ne mai vorbind de ambulanțe sau alte servicii de urgență, administratorii din subordinea lui Grindeanu au pus la lucru doar trei muncitori și un supraveghetor. Doar opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel