După Mirel Palada a urmat Patrick Andre de Hillerin. BLOCAT din cauza aceluiași mesaj
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
PAH
PAH
Revolta lui Mirel Palada, de pe Facebook, ce i-a adus ”executarea” din partea comunității, a fost preluată și de prietenul său, jurnalistul Patrick Andre de Hillerin. 

”Am aflat că Mirel Palada a fost blocat de "comunitate". Pentru că "comunitatea" (sic!) a aflat că e proastă. Apoi și PAH a fost blocat pentru că a dat share aceluiași text. Aceleiași "vești" deranjante.” a scris avocatul Dan Chitic, pe Facebook. 

Vezi mai mult aici: Avocatul Chitic a EXPLODAT după ce Palada a fost executat: Vă dor cuvintele mele? Dacă nu am fi prea proști ar trebui să plângem cu lacrimi de sânge

Mesajul publicat de Patrick Andre de Hillerin, în urmă cu o zi, a fost șters de pe Facebook, odată cu postarea preluată a lui Mirel Palada, pe care se pare că această comunitate de Facebook o vrea dispărută. 

”Prietenului meu (da, suntem prieteni, beat that) Mirel Palada i-a fost blocat contul de FB, pentru că a scris ce a simțit, când a simțit. Am să redau textul și, poate, voi fi și eu raportat. Sau nu. E foarte true” a scris jurnalistul Patrick Andre de Hillerin. 

Vezi aici textul din cauza căruia a fost blocat sociologul: Palada a izbucnit după ce i-a murit tatăl: PROȘTI! Nu mă ridic de aici până nu vă spun ce am de zis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel