Dupa lupte grele in PDL,șase ministri pe făraș.Ce schimbări face Boc
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Liderul PD-L, Emil Boc a venit pregătit la şedinţa de partid pentru a le prezenta parlamentarilor democrat liberali lista de miniştri remaniaţi. Potrivit Mediafax,  pe aceasta se regăsesc şi două dintre cele mai cunoscute figuri ale partidului: Radu Berceanu şi Adriean Videanu.

Agenţia, care citează "Gândul", prezintă lista cu miniştrii pe care Boc vrea să-i schimbe şi ce propuneri de înlocuitori are. Astfel, la ministerul Agriculturii, Mihail Dumitru va fi înlocuit de Valeriu Tabără. Dumitru a anunţat în această după-amiază că a fost remaniat, iar Tabără a confirmat că Boc i-a propus funcţia. Ministerul Finanţelor. Sebastian Vlădescu va fi înlocuit de deputatul PD-L Gheorghe Ialomiţianu.

Vlădescu a fost al doilea ministru, după Dimitru, care a anunţat că a fost remaniat. Şi la Ministerul Comunicaţiilor se schimbă garda. Gabriel Sandu va fi înlocuit cu Valerian Vreme, deputat PD-L, vicepreşedintele Comisiei pentru Tehnologia Informaţiilor şi Comunicaţiilor a Camerei Deputaţilor.

Ministrul Muncii Mihai Şeitan va fi înlocuit cu deputatul PD-L Ioan Nelu Botiş. Ministerul Economiei. condus de Adriean Videanu va fi preluat de senatorul PD-L Ion Ariton. Iar la Ministerul Transporturilor Radu Berceanu va fi schimbat cu vicepreşedintele Senatului şi vicele PD-L Anca Boagiu, care a mai fost în această funcţie, dar şi în cea de ministru al Integrării Europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel