Data actualizării:
Data publicării:

După dansul cu Putin, Karin Kneissl, fostul ministru austriac de Externe, nu dă Rusia pe Maldive sau Seychelles: "E viața bună aici. Nu am nevoie!"

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: captura video YouTube Global News
Sursa foto: captura video YouTube Global News
Fostul ministru austriac de Externe, Karin Kneissl, care a dansat cu președintele rus Vladimir Putin la nunta ei, s-ar afla în prezent în vacanță în cătunul rusesc Petrușov, o destinație de vacanță despre care spune că este mai bună decât Maldive și Seychelles.

"Îmi place să trăiesc aici. Înțeleg această lume, am înțeles-o când eram o copilă”, a declarat Kneissl pentru agenția de știri de stat rusă TASS, citată de politico.eu. "Bunici, mere, vară, înotul în râu... E o viață bună. Nu am nevoie de Maldive sau Seychelles. E mai bine."

Presa locală a relatat pentru prima dată că Kneissl a stat în regiunea Ryazan, la sud-est de Moscova, săptămâna trecută, sosind acolo la scurt timp după Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg. Miercuri, Kneissl a declarat pentru TASS că nu locuiește în Petrușovo, dar că a închiriat o "casă mică” acolo.

În timp ce Maldivele sunt renumite pentru plajele cu nisip auriu, apele turcoaz  și stațiunile de cinci stele, micul sat Petrușovo oferă priveliști rurale liniștite, căsuțe pitorești, găini, rațe și capre.

Kneissl, care acum locuiește în Liban, a ocupat funcția de ministru de Externe al Austriei din 2017 până în 2019. În 2018, ea l-a invitat pe Putin la nunta ei, în Alpii austrieci, și a dansat un vals cu el, atrăgând critici din partea liderilor opoziției.

După ce a ieșit din politică, Kneissl s-a alăturat consiliului de administrație al Rosneft, o companie petrolieră rusă de stat - post pe care l-a părăsit între timp - și a devenit o invitată obișnuită la Russia Today (RT), postul TV internațional de propagandă al Rusiei.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel