Data publicării:

După ce i-a furat soția lui Bordea, Spike se laudă cu gestul făcut. Actorul a rămas șocat: Adică te duci la frizer și îi spui așa ceva

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captura Youtube
Captura Youtube
Cătălin Bordea a dezvăluit mai multe detalii despre infidelitatea fostei soții.

Cătălin Bordea și Livia au trăit o poveste de dragoste timp de peste 10 ani, iar comediantul spera ca aceasta să fie dusă „până la adânci bătrânești”, întrucât o iubea extrem de mult pe femeie și nu-și vedea viața fără ea. Cu toate acestea, se pare că sentimentele nu erau reciproce, iar fosta sa parteneră de viață l-a înșelat chiar cu cel mai bun prieten. Dacă o vreme, actorul a preferat să păstreze tăcerea, acum acesta vorbește deschis despre evenimentul care l-a marcat complet o perioadă. Mai mult, Bordea este ferm convins de faptul că idila dintre Livia și Spike nu este una nouă, ci aceasta se întinde deja de ceva vreme. Ce-l deranjează însă cel mai mult pe bărbatul care a acceptat deja situația este faptul că fostul său cel mai bun prieten vorbește extrem de urât despre el și se laudă cu gestul făcut. 

„Era de mult, da. Nu știu, nu am exact timpul anume. Eu zic chestia asta la tine, băi, dacă faci o treabă, nu te lăuda la aia, e un rău pe care-l faci, nu e o chestie bună. Tu te-ai băgat în casa unui om, e rea, contează, nu contează ce au ăia, atâta timp cât nu există infidelitate, violență și tu vezi asta, nu te băga. Tu produci un prejudiciu, retrage-te. Scuzele astea cu „ne-am îndrăgostit” nu merg, veniți și la mine cu doi înainte și spuneți-mi. Dar când te și lauzi, adică te duci la frizer și îi spui „Ai văzut măi ce fac, că dau, cui, dar tu știi de când și nu știu ce”, a declarat Cătălin Bordea, în cadrul podcastului realizat de Speak.

Citește continuarea pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel