Data publicării:

După ce a rămas fără sursă de venit, Rona Hartner vrea să-şi lanseze o carte autobiografică pentru a se putea întreţine din vânzări

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Facebook, Rona Hartner
Foto: Facebook, Rona Hartner
De când se luptă din nou cu boala, Rona Hartner nu mai are puteri să urce pe scenă, evident. Şi pentru că nu va mai avea un venit din care să se întreţină, artista se gândeşte să scrie o carte şi să o scoată pe piaţă.

Cu doar o lună în urmă, viața Ronei Hartner a fost brusc dată peste cap atunci când a primit devastatoarea veste că a fost din nou lovită de cancer. Chiar și după o perioadă îndelungată de luptă, în urmă cu câțiva ani, când a dezvăluit cu bucurie că a învins cancerul de colon, durerea a revenit. De această dată, plămânii sunt cei afectați, punând-o în fața unei noi provocări dificile.

Şi pentru că boala a recidivat, Rona este din nou nevoită să treacă printr-o perioadă de repaus total, ceea ce o împiedică să urce pe scenă şi să mai semneze contracte. Celebra artistă s-a văzut constrânsă să renunțe la activitatea care o bucura atât de mult și să se priveze de momentele în care îi încânta pe oameni cu talentul său.

Această pauză forțată nu înseamnă doar o lipsă de interacțiune cu fanii săi, ci și pierderea sursei de venit, deoarece spectacolele reprezentau principalul mod prin care își asigura traiul. În prezent, vedeta se străduiește să facă față situației, însă costurile tratamentului sunt destul de ridicate. Pentru a depăși această perioadă dificilă, Rona Hartner ia în considerare ideea de a scrie o carte despre propria sa viață. Aceasta speră că prin publicarea cărții va reuși să strângă fondurile necesare pentru a-și acoperi costurile tratamentului.

„Practic la ora actuală nu am surse de venituri, pentru că s-au anulat concerte, dar încerc să mă descurc cum pot, poate o să vorbesc cu o editură să-mi scriu cartea vieții mele, să scriu poveștile mele pe care mulți vor să le asculte, pentru că următoarele 4-5 luni nu pot urca pe scenă”, a declarat Rona Hartner pentru Ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel