După Băsescu, alți lideri și-au făcut publice numerele de telefon
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
După ce Traian Băsescu și-a făcut public numărul de telefon, mai mulți membrii din PMP i-au urmat exemplul.

În lipsa unei legături directe cu Băsescu, după ce telefonul său s-a stricat în urma numărului de apeluri, președinții PMP de la municipiul Sibiu și de la județ și-au anunțat ei numele de mobil.

"Vă stăm la dispoziţie pentru a-i fi alături domnului președinte în Mișcarea Populară și a vă aduce contribuția în funcție de pregătirea profesională a fiecăruia la transformarea României în țara pe care ne-o dorim. Ne puteţi contacta la numerele de telefon: 0743802165, Simona Diana Popa, preşedinte PMP Sibiu și 0722674966 Alexandru Șomandră, președinte Municipiul Sibiu", spun liderii PMP Sibiu.

[citeste si]

Telefonul fostului președinte n-a făcut față socilitărilor, după publicarea numărului pe pagina sa personală de facebook. "Într-o singură zi, domnul preşedinte a primit peste o mie de apeluri de la cetăţenii care i-au aflat numărul de telefon. Mulți dintre apelanți au fost din județul nostru, felicitându-l pe domnul președinte. Din păcate, telefonul domnului Băsescu s-a defectat, nu a mai făcut față solicitărilor, iar acesta a anunțat că a trebuit să-și schimbe aparatul pentru a putea dialoga cu oamenii, însă nu poate sta la dispoziţia publicului 24 de ore din 24", a declarat președintele PMP Sibiu, Diana Popa, citată de Turnul Sfatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel