După două luni de „dispariție”, Mihai Gâdea a luat o decizie privind Antena 3 CNN
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Mihai Gâdea
Sursa foto: Facebook Mihai Gâdea
După aproximativ două luni de pauză, Mihai Gâdea a luat o decizie privind Antena 3 CNN.

Mihai Gâdea revine în forță la Antena 3 CNN. Din 25 septembrie 2023, jurnalistul revine pe post. Vă așteaptă la „Sinteza zilei”, de la ora 21.00.

„Sinteza zilei” s-a impus ca emisiunea în care au loc cele mai importante dezvăluiri din actualitatea cotidiană. Mihai Gâdea, alături de invitații din platou, oferă publicului toate punctele de vedere asupra evenimentelor celor mai importante de peste zi.

VEZI ȘI: Astrogramă Mihai Gâdea. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, scoate la iveală secretele jurnalistului 

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat astrograma lui Mihai Gâdea. 

Mihai Gâdea, directorul postului de televiziune Antena 3 CNN și prezentatorul emisiunii „Sinteza zilei” s-a născut pe 10 ianuarie 1977, în București. Soarele se afla în semnul Capricornului. Nativii acestei zodii sunt recunoscuți pentru seriozitate, simțul responsabilității, pragmatism, asumare, ambițios, cu obiective puternice. De asemenea, posedă calități manageriale, tinde către o poziție socială bună și are propriul ritm de evoluție. Adică, îi place să construiască totul pas cu pas.

Luna se afla în Fecioară, tot un semn de pământ. Acest fapt i-a acordat spirit profund, de observație, nevoia de a analiza, de a critica, de a verifica, de a cerceta. Tinde către perfecțiune și proiectează acest fapt și asupra celorlalți. Întotdeauna, va despica orice emoție și nu se va lăsa până nu va găsi explicație pentru absolut orice. Îi place ordinea și nu lasă nimic la voia întâmplării.

Mercur retrograd în Capricorn i-a oferit putere de concentrare, discurs sobru, minte organizată, rigiditate, încăpățânare. Nu se oprește până nu devine o autoritate într-un domeniu.

Venus se afla în semnul Peștilor. De aici și atracția pentru istorie, lumea religiei și a spiritualității. Să nu uităm că a absolvit Facultatea de Teologie Adventistă în anul 2000.

Mercur se afla într-o conjuncție cu Marte, ceea ce înseamnă că are o inteligență vie, o curiozitate uimitoare și că spune lucrurile într-un mod direct, incisiv, fără menajamente.

Marte, fiind tot în semnul Capricornului, l-a făcut dornic de control, răbdător, rezilient, demnitate, stoicism și proprietăți de lider.

Cu Nodul Sud în Berbec/ Nodul Nord în Balanță, Mihai Gâdea s-a născut să lupte pentru cauze mărețe, pentru drepturi, dar și pentru a căuta armonia și echilibrul în orice face.

 

VEZI ȘI: O femeie a vrut să-și cumpere o casă la 139.000 euro în București, la 10 minute de metrou. Când a văzut unde se află de fapt, a renunțat: Dacă va muri cineva, se va rezolva problema - https://www.dcnews.ro/o-femeie-a-vrut-sa-si-cumpere-o-casa-la-139-000-euro-in-bucuresti-la-10-minute-de-metrou-cand-a-vazut-unde-se-afla-de-fapt-a-renuntat-daca-va-muri-cineva-se-va-rezolva-problema_930640.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel