Dumitru Miculescu a demisionat din UNPR pentru a prelua conducerea PNL Dâmbovița
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Foto: targovistelive.ro
Foto: targovistelive.ro
Biroului Permanent Național al PNL l-a validat pe Dumitru Miculescu pentru funcția de copreședinte al PNL Dâmbovița. Miculescu a demisionat recent din  UNPR.

Dumitru Miculescu va candida pe lista PNL pentru președinția CJ Dâmbovița. Acesta era, de altfel, și candidatul UNPR pentru șefia CJ la alegerile din iunie.

Din câte se pare, Dumitru Miculescu s-ar fi poziţionat împotriva PSD, iar demisia a venit pe fondul impunerii de la centru UNPR a unei colaborări cu social democraţii.

"Este o funcţie care mă onorează şi sunt convins că alături de echipa liberalilor dâmboviţeni, dar şi de echipa cu care m-am alăturat PNL, vom găsi un numitor comun şi o punte de legătură pentru a implementa un proiect politic menit să scoată din conul de umbră acest judeţ. Le mulţumesc colegilor liberali pentru încrederea acordată. Totodată, vreau să mulţumesc şi echipei din care până mai ieri am făcut parte şi cu care am hotărât, în majoritate covârşitoare, să întârim proiectul politic PNL Dâmboviţa. Vreau să le transmit şi adversarilor politici că, indiferent de intoxicările şi diversiunile aruncate în spaţiul public, echipa PNL va merge, unită, pe drumul spre victorie în alegerile locale din 2016", a precizat Dumitru Miculescu după preluarea conducerii PNL.

De remarcat că în urmă cu câteva săptămâni o parte dintre localitățile dâmbovițene au fost împânzite cu flyere din partea UNPR unde Dumitru Miculescu era prezentat ca liderul  și candidatul partidului la șefia CJ Dâmbovița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel