Dumitru Coarnă, ceartă cu Iulian Bulai: OPRIȚI papagalul!
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 14 iun 2021, 13:40
WhatsApp
Captură Realitatea PLUS
Deputatul PSD Dumitru Coarnă l-a făcut pe deputatul USR PLUS Iulian Bulai 'papagal', în direct la Realitatea PLUS. 

Discuție cu derapaje la Realitatea PLUS, luni după-amiază. 

Într-o intervenție despre pensiile speciale, deputatul Iulian Bulai a declarat că 'USR PLUS este angajat în lupta de tăiere a pensiilor speciale și de a investi acești bani în a crea echitate socială. Luăm de la privilegiați, dăm săracilor României', precizând că, 'dacă cineva vrea să muncească până la 70 de ani, poate să o facă. Nimeni nu va fi obligat.'

Deputatul PSD Dumitru Coarnă a vrut să-i adreseze o întrebare după aceste afirmații, dar Iulian Bulai i-a spus moderatoarei Raluca Țicmeanu că 'eu răspund doar întrebărilor dumneavoastră. N-o să răspund altor întrebări.'

'Ajutorul de înmormântare', baza conflictului

Moderatoarea Raluca Țicmeanu l-a întrebat apoi pe Bulai dacă 'va fi ajutor de înmormântare această pensie, cum spune domnul Ciolacu'. Deputatul USR PLUS a răspuns că, 'dacă groparii românilor și pensionarilor vor să folosească aceste cuvinte, eu nu am cum să mă împotrivesc. Ei setează cadrul de discuție.'

G Ad:

Dumitru Coarnă a intervenit și a spus că 'domnul Bulai are o abordare politică micuță, de primar'. 

Bulai a adăugat că 'dumneavoastră ați început cu ideea cu ajutor de înmormântare. Eu am răspuns în aceeași notă, dacă îmi este permis'.

În continuare, Coarnă l-a acuzat pe Bulai că 'face niște afirmații pe care nu le cunoaște, nu le stăpânește, nu le știe'. 

Coarnă: Opriți papagalul, vă rog eu!

'Au avut discursul ăsta cu Fără penali în funcții publice, repetă ca niște papagali', a mai spus Coarnă înainte ca Bulai să facă iar declarații. 'E însetat în prostie și continuă în aceste afirmații prostești omul ăsta, Bulai.', a continuat Dumitru Coarnă (PSD).  

Între timp, Iulian Bulai a revenit asupra ideii sale. 

'Opriți papagalul, vă rog eu!', a afirmat deputatul PSD Dumitru Coarnă, în direct. 'Opriți-l pe papagalul ăsta, că nu înțelege nimic', a mai spus el. 

Iulian Bulai a atras atenția cu privire la jignirea deputatului PSD Dumitru Coarnă, iar acesta din urmă a mai adăugat câteva cuvinte, spunând că ar trebui 'să-și noteze papagalul'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro