Duel între semifinaliștii iUmor. Cheloo: Am trăit un moment de panică și mister
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 27 noi 2022, 16:29
WhatsApp
Cei opt semifinaliști iUmor se vor întrece, duminică seară, în momente umoristice, însă, doar unul va reuși să ajungă în marea finală a show-ului.

Zametheea, Mihaela Ionașcu, Raluca Alexandra Strugaru, Nick Bodea, Ivan Liulenov, Silviu Dobre, Sid Singh și Domnul Victor se vor întrece pentru a intra diseară în finala iUmor. La final, Delia, Mihai Petre, Costel și Cheloo vor delibera și, ulterior, se va anunța numele celui care va prinde ultimul loc în marea finală a show-ului.

Semifinala sezonului 13 iUmor va fi deschisă de magicianul Robert Tudor, care a venit cu un număr special din care atât Costel, cât și Delia au făcut parte. Desigur, râsetele nu au întârziat să apară. 

Zametheea s-a prezentat în fața celor patru jurați cu un alt manifest impresionant. „Am simțit că vrei să faci morală într-o formă frumoasă, artistică (…). Apreciez foarte mult efortul pe care l-ai depus“, i-a mărturisit Mihai Petre concurentei înainte să afle voturile.

Mihaela Ionașcu a făcut stand-up, iar printre glumele sale s-au numărat unele despre meseria de bonă, copii și bărbați. „Preferatul meu dintre toți prietenii este ăla care este dependent de jocurile de noroc. El este atât de dependent, încât, atunci când l-am invitat la mine acasă, a început să apese concomitent pe toate butoanele de la aparatul de cafea“, a spus Mihaela Ionașcu.

La fel ca în audiții, Nick Bodea a venit cu un moment savuros despre jurații iUmor. „Am trăit un moment de panică și mister“, a declarat Cheloo, iar Mihai Petre a completat: „Nu numai că m-a distrat, mi-a plăcut foarte mult numărul“.

Ivan Liulenov, moldoveanul de peste Prut și stabilit în Ucraina o perioadă, a susținut un soi de concert pe scena emisiunii de umor și, desigur, versurile speciale pentru Delia au fost și ele prezente. „Mulțumesc, a fost cel mai romantic moment“, i-a mărturisit Delia artistului din Republica Moldova. Ajuns din nou în fața juraților iUmor, Silviu Dobre le-a povestit într-un număr de stand-up cum și-a obținut viza pentru America. 

Citește și...

Apariția lui Mihai Petre, comentată de Delia: Nu mai pot cu atâta perfecțiune, îmi vine să-i dau cu ciocolată pe față

Mihai Petre a acceptat provocarea de a juriza semifinaliștii iUmor, alături de Delia, Costel și Cheloo.

Mihai Petre a venit la platoul de filmare iUmor direct de la aeroport, unde a fost așteptat ca un star internațional de una dintre echipele show-ului. Reporterul special l-a întâmpinat cu o pancartă mare și verde, în formă de inimă pe care era scris următorul mesaj: „Mihai Petre, juratul suprem“. „Ce surpriză! E prima dată când primesc o inimioară! Sunt onorat, mulțumesc frumos! S-au întâmplat numai lucruri frumoase! Vin de la Campionatul Mondial - România este vicecampioană mondială de tineret la dans, direct la Campionatul national de umor (n.r. semifinala iUmor)”, a mărturisit antrenorul de dansuri.

La scurt timp după ce a ajuns la masa juraților iUmor, pe Mihai Petre l-au copleșit mai multe trăiri și a ținut să împărtășească totul cu ai lui colegi: Delia, Costel și Cheloo. „Am emoții, simt o responsabilitate fantastică! Trebuie să livrez astăzi enorm“, a spus Mihai, care a fost încurajat imediat de jurata emisiunii. 

Apariția lui Mihai Petre la iUmor a fost comentată de cei trei jurați permanenți. „Este foarte prezentabil! A venit țiplă. Îți venea să tai funda și să-l scoți din cutie“, a declarat Costel, iar Delia a făcut următoarele precizări: „El este cireașa de pe tortul juraților! El este tortul juraților! (…). Nu mai pot cu atâta perfecțiune, îmi vine să-i dau cu ciocolată pe față, să-l legăm de scaun.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?