DSU, mesaj emoționant de Valentine's Day. Cum să ai grijă de INIMA ta? "Fii tu cel care face primul pas"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Reprezentanții Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă au postat un mesaj de Valentine's Day cu câteva indicații interesante pentru a avea grijă de inima ta.

"Acordă-i zilnic 10 minute inimii tale! Gândește-te la ea, oferă-i acel răgaz de a se detașa de tot și de toate și nu ezita să o asculți. Doar ea te va conduce către acea cale pe care probabil, din neatenție, ai abandonat-o", au scris reprezentanții Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă pe pagina de Facebook. 

Exercițiu pe care trebuie să-l faci pentru a avea grijă de inimă

"Poți să ai grijă de starea ei făcând un simplu exercitiu bazat pe introspecție. Arată-i că o prețuiești, iubindu-te pe tine. Nu aștepta o zi anume pentru a le arată altora că îi iubești. Spune-le, arată-le, îndrăznește, fii tu cel care face primul pas!

În această zi de 14 februarie, fii tu cel care în loc de a dărui o inimă de pluș, strânge în brațe o persoană dragă, dăruiește un zâmbet chiar și celor necunoscuți și iartă persoana care poate, la un moment dat, ți-a greșit! Fii și tu un salvator pentru alții!", au mai scris ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel