Drumul spectaculos care duce la universul arhaic de la Valea Poienii va fi modernizat
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Drum Valea Poienii, foto ziarulunirea.ro
Drum Valea Poienii, foto ziarulunirea.ro
Drumul comunal are originea în drumul comunal DC130 localitatea Sălciua și finalul în drumul județean DJ107I localitatea Brădești.

În prezent, drumul studiat este drum de pământ, fără elemente caracteristice definite, fără zestre, fiind impracticabil pe o porțiune considerabilă în anotimpurile ploioase. Accesul la terenurile agricole din extravilan pe care le deservește se face cu mare dificultate, doar cu autovehicule speciale de teren. Pe drumul studiat, nu există amenajări pentru scurgerea apelor și nu sunt amenajate podețe de descărcare a apelor din zona drumului.

Lungimea totală a drumului comunal DC104 este de aproximativ 11 km din care 6,5 km pe teritoriul comunei Sălciua, respectiv 4,5 km pe teritoriul comunei Râmeț. Tronsonul de drum aflat în comuna Râmeț face obiectul unui proiect de modernizare aflându-se în faza de execuție lucrări cu termen de finalizare 2022. Vorbim despre 2 km, pentru că 4,5 km au fost modernizați prin programul SAPARD, lucrările finalizându-se în anul 2006, scrie ziarulunirea.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel