Drumul Morții a mai luat o viață. O adolescentă a murit și patru persoane au fost rănite într-un accident pe DN2 - E85 / VIDEO
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Captură de ecran / Foto: Video Facebook Roman TV
Captură de ecran / Foto: Video Facebook Roman TV
Un accident rutier a dus la moartea unei adolescente de 16 ani și rănirea a patru persoane.

Un autoturism, două tiruri şi o autoutilitară au fost implicate pe DN2 - E85 într-un accident rutier, la Gherăieştii Noi, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

"La data de 19 septembrie, în jurul orei 16,40, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN2 - E85, în localitatea Gherăieştii Noi. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că în timp ce un bărbat în vârstă de 49 ani, din judeţul Bacău, conducea un autoturism în localitatea Gherăieştii Noi, din direcţia Suceava spre Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, care circula din sensul opus. Ulterior, ansamblul de vehicule ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară şi un ansamblu de vehicule ce se deplasau pe direcţia Suceava spre Bacău. Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul unei minore, în vârstă de 16 ani, pasager în primul autoturism şi rănirea altor patru persoane", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu.

Potrivit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, în urma accidentului rutier trei persoane au rămas încarcerate.

"În urma impactului trei persoane au rămas încarcerate, una în autoutilitară şi două în autoturism. Cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, pompierii au acţionat pentru scoaterea celor trei victime, respectiv conducătorul autoutilitarei şi două pasagere. O fată de 16 ani, pasageră în autoturism, prezenta semne incompatibile cu viaţa. O femeie de 40 de ani şi doi bărbaţi de 20 şi 48 de ani au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la CPU Roman. Un alt bărbat de 39 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, dar a refuzat transportul la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

La locul intervenţiei s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD TIM din cadrul Detaşamentului Roman şi trei echipaje cu ambulanţe de la SAJ Roman.

Pompierii au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor, urmând să cureţe carosabilul de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

Poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel