Drumul campionilor la Buenos Aires, marcat de incidente. Fotbaliștii au fost urcaţi în elicoptere/ video
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Campionat Mondial
Campionat Mondial
Cinci milioane de argentinieni extaziați au inundat marți străzile din Buenos Aires pentru a ovaționa echipa de fotbal a țării câștigătoare a Cupei Mondiale.  

Fanii au încercat să urce în autocar pentru a se apropia de Cupa Mondială. Unii au sărit în mașină când trecea pe sub un pod.

Din cauza problemelor de siguranță, forţele de securitate au decis să-i transporte pe jucătorii cu elicoptere la baza de la Ezeiza. Opt persoane au fost rănite.

Echipa Argentinei, câștigătoare a Cupei Mondiale, a sosit acasă, la primele ore ale dimineții de marți, cu mulțimi uriașe strigând pe străzi și aplaudând întoarcerea campionilor lor.

Căpitanul Lionel Messi a coborât primul din avion, ținând trofeul de aur în sus, urmat de echipa sa triumfătoare pe covorul roșu.

În timp ce autobuzul echipei a plecat de la aeroport, acesta a fost imediat cuprins de suporteri îmbrăcați în culorile naționale, albastru și alb. Videoclipurile arătau cum autobuzul se îndrepta încet spre ieșire, escortat de poliție și înconjurat de zeci de mii de oameni care fluturau steagul argentinian și trăgeau petarde în timpul nopții.

Aerul era plin de urale în timp ce mulțimea cânta și dansa; jucătorii, stând pe puntea superioară deschisă, le făceau cu mâna suporterilor lor adoratori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel