Drum de coşmar cu Mocăniţa. Turişti atacaţi cu pietre
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Daniel Andreica
Foto: Daniel Andreica
Călătorie de coşmar cu mocăniţa! Sute de turişti aflaţi în vacanţă pe dealurile Moldovei au fost hărţuiţi pe tot traseul de un individ agresiv. El şi-a parcat în mod repetat maşina pe şine, a aruncat cu pietre în călători şi a pus bolovani pe calea de rulare. În cele din urmă, câţiva turişti nervoşi au ieşit din mocăniţă şi l-au luat la bătaie.

Când au ajuns în gară, însă, au avut parte de altă supriză: toate cauciucurile de la maşini erau sparte.

Fără să ştie ce îi aşteaptă, sute de turişti s-au îmbarcat în mocăniţa care străbate zona turistică Vatra Moldoviţei, din Suceava. Se bucurau de peisaj, când locomotiva cu aburi a frânat brusc. O maşină parcase chiar pe şine. Problemele nu s-au terminat aici. Inainte de a părăsi zona, individul a aruncat cu pietre în călătorii din mocăniţă. Mecanicul spune că scandalagiul este un om de afaceri din zonă. 

"Cel puţin 10 vehicule au avut unul sau mai multe cauciucuri înţepate, însă o parte din proprietarii acestora au ales să îşi înlocuiască singuri anvelopele şi să-şi continue deplasarea", a declarat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Patru dintre proprietarii celor 10 maşini au depus plângere la poliţie. Suspectul este cercetat, dar nu a fos pus sub acuzare. Cauza conflictului nu e clară. Localnicii spun că omul de afaceri ar fi supărat pentru că turiştii care circulă cu mocaniţa nu intră şi în magazinul lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel