Drapelului României ridicat la Centrul NATO din Torrejón
Autor: Flaviu Predescu | Publicat pe: 03 dec 2022, 08:53
WhatsApp
Cu prilejul participării la ceremonia de ridicare a drapelului României la Centrul NATO de Operații Aeriene Combinate din Torrejón (CAOC), la 1 decembrie, ambasadorul George Bologan a mulțumit personalului militar din care fac parte și doi reprezentanți români, pentru curajul, profesionalismul și dedicarea lor.

Ziua Națională este un moment de reflecție asupra trecutului, prezentului și viitorului. Ne reamintește dificultățile cu care ne-am confruntat ca națiune.

Șeful misiunii diplomatice a apreciat misiunile CAOC de poliție aeriană în estul Europei (inclusiv în România) și a mulțumit totodată Spaniei care, în perioada decembrie 2022 - martie 2023, desfășoară o misiune de poliție aeriană în zonă. Evenimentul a permis și un schimb de opinii cu generalul De La Cruz, comandantul unității. „România de astăzi este parte din cea mai puternică alianță de securitate colectivă - NATO - și continuă să asigure un profil național activ și angajat prin găzduirea recentă, la București, a reuniunii miniștrilor de externe din statele membre NATO”, a subliniat ambasadorul George Bologan, într-un comunicat al Ambasadei României la Madrid.

2. -imagine fara descriere- (george-bologan-ambasador_06314700.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?