Drapelele României, depozitate în tomberon: "Vai mama noastră! De ce lucraţi ca proştii?"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa: Adevărul
Sursa: Adevărul
O imaginea care a apărut în mediul online a stârnit tot felul de reacţii din partea românilor, în prag de Centenar. Un muncitor a fost surprins de un trecător în timp ce arbora drapelele prin oraș, pe care le ţinea într-un tomberon.

Dupa cum se poate observa in imaginea, steagurile stau unul peste altul într-o pubelă, așezată în cuva unui excavator. Momentul a fost surprins în Râmnicu Vâlcea, înainte de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României şi a Centenarului Marii Uniri, şi a ajuns imediat pe Facebook, scrie adevarul.ro. Imaginea a stârnit o serie de reacţii pe reţeaua de socializare:

„Vai mama noastră, au trecut degeaba, în multe privinţe, 100 de ani!", „Ingeniozitatea nesecătuită a românului şi rapiditate! Un neamţ ar fi stat o zi punând, mutând scara!", „Le doresc sănătate şi securitate în muncă!", „Cum puteţi lucra fără protecţie? Numai la noi se întâmplă asta, muncitorul nu e protejat, nu-şi ia măsuri de protecţie! De ce lucraţi ca proştii?".

Cei care s-au ocupat de pregătirea orașului de 1 Decembrie sunt angajaţi ai Primăriei Râmnicu Vâlcea în cadrul Direcţiei Administrării Domeniului Public, potrivit aceleiași surse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel