Dramatism total la CM 2014: GRECIA se califică în optimi la ultima fază a meciului. COLUMBIA-URUGUAY și COSTA RICA-GRECIA, în optimile de finală ale CM 2014
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COASTA DE FILDEȘ, GRECIA și JAPONIA au luptat, marți noapte, de la ora 23:00, pentru al doilea loc din GRUPA C care asigura calificarea în optimile de finală ale CUPEI MONDIALE DE FOTBAL 2014.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Situația din GRUPA C de după două etape disputate oferea fiecărei echipe în ultimul meci șanse de calificare în optimile de finală ale CM 2014.

Cu două victorii în primele două meciuri, Columbia a întâlnit Japonia, pe care a condus-o aproape în permanență, astfel că lupta pentru al doilea loc din GRUPA C care asigura calificarea în optimi se dădea în celălalt meci, disputat între GRECIA și COASTA DE FILDEȘ.

Elenii aveau nevoie de victorie pentru a termina GRUPA C pe locul 2, în timp ce africanilor le-ar fi ajuns și un egal pentru a se califica în optimi.

În acest condiții, GRECIA a fost mai insistentă în prima repriză și a deschis scorul în minutul 41, prin SAMARIS.

COASTA DE FILDEȘ a egalat în minutul 78, prin BONY, iar africanii erau calificați în optimi la acel scor.

La ultima fază a partidei, SAMARAS a făcut 2-1 pentru GRECIA, dintr-un penalty obținut tot de el, calificându-și echipa în optimile de finală ale CM 2014. Pe lângă cele două goluri marcate, GRECIA a mai lovit de trei ori bara în partida cu africanii.

În cealaltă partidă a GRUPEI C, Columbia a învins Japonia cu 4-1, grație golurilor marcate de Cuadrado ('17),  Martinez ('55, '82) și Rodriguez ('90), în timp ce pentru asiatici Okazaki a marcat golul de onoare ('46).

În optimile de finală, Columbia va întâlni Uruguay, în timp ce Grecia va da peste Costa Rica.

Iată clasamentul final al GRUPEI C:

Columbia - 9 puncte, golaveraj 9-2, 3 meciuri

Grecia - 4 p., 2-4, 3 m.

Coasta de Fildeș - 3 p., 4-5, 3 m.

Japonia - 1 p., 2-6, 3 m.

Citește și: CM 2014: REZULTATE, CLASAMENTE din GRUPE și TELEVIZĂRI, pe DCNEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel