Drama unui student care a murit. Familia are nevoie de ajutor
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Alexandru Robert Jucan, un student care a absolvit Facultatea de Istorie, a pierdut lupta cu cancerul, iar acum familia lui are mare nevoie de ajutor.

"Cu durere, vă anunțăm că Alexandru Robert Jurcan a pierdut războiul cu cancerul acum câteva ore. Alex a absolvit facultatea noastră în anul 2011.

Începând cu anul 2012, Alex a câștigat fiecare luptă cu cancerul. Toamna trecută a reușit să plece în străinătate pentru a urma un tratament cu celule stem, așa că acum se află la Spitalul La Paz din Madrid. Mamei lui i s-a spus că are nevoie de 3500 euro pentru repatrierea lui, sumă de care nu dispune.

Ne-am propus să strângem acești bani și să îl aducem pe Alex acasă pentru a-i mulțumi, astfel, pentru uriașă lecția de viață oferită în ultimii ani. Vă rugăm să transmiteți apelul nostru tuturor celor care credeți că ne pot ajuta.

Avem speranța că împreună, puțin cu puțin, vom face posibil acest lucru. Vă mulțumim! Odihneşte-te în pace, Alex!", a fost mesajul transmis de Asociația Studenților la Istorie.

Contul mamei sale (în euro):
RO58 RZBR 0000 0600 1729 8717 (Cristea Violeta)

Mai multe detalii AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel