Drama un orfan român din Spania! FIFA îi interzice să-și urmeze visul
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Un copil orfan din România trece printr-o adevărată dramă în Spania, unde FIFA îi interzice să-și urmeze visul de a juca fotbal de performanță.

Begoña este casieriţă într-o benzinărie şi David grădinar în Alcorcón. Cei doi îl au în grijă pe băiat de 3 ani şi au fost impresionaţi de drama prin care a trecut. Acum băieţelul de 13 ani a primit o lovitură dură chiar din partea sportului pe care îl iubeşte atât de mult şi care l-a ajutat să treacă peste traumele suferite în copilăria petrecută la orfelinatul din Bistriţa.

E.O. a fost abandonat de mama sa când avea doar două luni, nu îşi cunoaşte părinţii biologici şi nu are nici măcar o poză cu cea care l-a adus pe lume. În aceste condiţii este greu să facă rost de semnătura părinţilor cerută de regulamentul FIFA pentru înscrierea la o echipă de club.

Băiatul este pasionat de fotbal încă de când era la orfelinat, iar familia adoptivă din Spania l-a înscris la o şcoală de fotbal din Alcorcón, Peña Madridista 3.000 Goles. Antrenorul l-a remarcat şi spune că are un viitor strălucit în fotbal. Aşa că a încercat să îl înscrie la o echipă de club pentru a face sport de performanţă, dar s-a lovit de refuzul FIFA.

Citește mai departe pe stiridiaspora.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel