Dramă pentru Maria Ciobanu! Fanii au avut un șoc
Data publicării:
Autor: Emanuel Baran
WhatsApp
Maria Ciobanu și Ionuț Dolănescu
Maria Ciobanu și Ionuț Dolănescu
Maria Ciobanu a recunoscut, la Los Angeles, în fața fanilor ei, că și-a pierdut vocea de ciocârlie și că nu mai poate cânta așa cum i-a obișnuit. Admiratorii prezenți la eveniment au fost surprinși de aceste veste tristă, însă artista de muzică populară le-a dat o soluție: să-i asculte discurile înregistrate până acum. Maria Ciobanu are 81 de ani, a devenit cetățean american și locuiește în SUA, unde își tratează problemele de sănătate tot mai numeroase.

Chiar dacă medicii i-au interzis să mai cânte pentru a nu-și pune viața în pericol, Maria Ciobanu a interpretat zilele trecute trei piese într-un restaurant din Los Angeles, în cadrul unui eveniment pentru comunitatea românească din SUA. La final, vedeta le-a mărturisit celor prezenți că nu mai are vocea care a consacrat-o și și-a cerut scuze că nu le poate cânta mai mult.

Maria Ciobanu are probleme cu inima

„Dacă vreți să o cunoașteți pe Maria Ciobanu, vă rog să puneți CD-urile pe care le aveți. Azi, Maria Ciobanu nu mai cântă așa cum cânta. Ăsta e cursul vieții, dar vă mulțumesc din suflet pentru admirația voastră”, le-a spus Maria Ciobanu celor prezenți în sala din Los Angeles.

Familia artistei a declarat că starea de sănătate a Mariei Ciobanu este fragilă, ea suferă de stări acute de oboseală și nu mai poate sta în picioare mai mult de 20 de minute. De asemenea, problemele cu inima i s-au agravat, are dificultăți de respirație și palpitații tot mai dese. Interpreta de muzică populară a plecat din România în toamna anului 2017 și de atunci nu a mai putut reveni în țară, din cauza problemelor de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel