Dramă pentru Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ziare
ziare

Adevărul pune pe prima pagină o afirmaţie a tatălui lui Huidu, Florin Huidu, care susţine că în urma accidentului din iarnă acesta avea mai mereu şofer. Această afirmaţie vine în sprijinul teoriei că Huidu nu era chiar în cea mai bună formă, iar un drum mai lung i-ar fi putut cauza dificultăţi. Afirmaţiile martorilor arată că vedeta Tv s-a aventurat într-o depăşire ilegală. Numai un necunoscător ar putea spune că o maşină ca a lui Huidu ar fi putut scăpa chiar atât de uşor de sub control. E greu de crezut, dar poliţiştii vor da răspunsurile, cu atât mai rapid cu cât este un subiect extrem de discutat.

Preşedintele este pesemne foarte supărat zilele acestea. Libertatea informează că preferata sa, Cristiana Dorin, părăseşte restaurantul "Cireşica". Cu un ochi râde, cu un ochi plânge. Băsescu nu va mai putea merge la Nepun, dar se pare că vine solista la el. Aceasta va muta într-un restaurant din Capitală, aşa că parangheliile preşedintelui pot continua nestingherit. Oare va ajunge în final consilier prezidenţial pe teme muzicale? Nu de alta, dar în curând va fi cam singura care îi mai cântă în strună preşedintelui.

România Liberă ne spune că se alege praful de Hidroelectrica, o companie de stat care ar trebui să aducă profituri de miliarde. Compania nu mai are destulă apă pentru toţi “băieţii deştepţi” şi nici suficient capital de lucru, ca urmare a preţurilor subvenţionate la care le-a vândut curent până acum. Hidroelectrica a ajuns să invoce “clauza de forţă majoră”, după ce seceta a împiedicat-o să-şi onoreze toate contractele. De asemenea, compania s-a împrumutat săptămâna trecută de 120 de milioane de euro pentru a-şi asigura lichiditatea.

Din Hotnews aflăm că se umple România de autostrăzi. Până în 2013 se vor contrui 440 de kilometri. Ce glumă bună! Mai uşor că ne stricăm de râs. Pesemne că vine campania electorală, iar ai nostri ne bagă în priză încă de pe acum, în sensul că la anul ne vor spune "Uite planul e deja făcut, eu nu vă promit decât că se va respecta". Nu vom vedea mai mult de 100 de kilometri în următorii 2 ani, iar la aceia se vor duce politicenii să se închine ca la icoană. După modelul Boc vor sta la poză să inaugureze fiecare 5 kilometri. Ce ne plac glumele lor, pe seama noastră!

DeCe News dezvăluie încă o atrocitate a comuniştilor. La spitalul Fundeni, în anul 1980, a fost adus un croitor cu aplecări de vraci şi pus să vindece lumea. Doctorii susţin că acesta primea un cortizon puternic din străinătate, la care medicii din ţară nu aveau acces, pe care îl turna în ierburile lui. Când a simţit că se împute treaba, vraciul Kozac, a cerut să plece în Canada ca să obţină nişte medicamente şi dus a fost. La Fundeni au venit băieţii în negru şi au ridicat toate actele, iar în urmă au mai rămas doar medicii care ştiu povestea şi cum un pantofar a pus un croitor să revoluţioneze medicina românească.

Citeşte şi:

Cine sunt victimele lui Huidu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel