Drama lui Mărculescu. Dezvăluire sfâșietoare. "MĂSCĂRICI. A plănuit totul"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Una dintre prietenele lui Costin Mărculescu a povestit drama actorului din ultimii ani. A făcut o dezvăluire sfâșietoare.

Odată cu decesul actorului Costin Mărculescu, înmormântat sâmbăta trecută, în spațiul public au apărut mai multe persoane din anturajul său, care au făcut tot felul de dezvăluiri despre acesta și despre drama prin care a trecut acesta de-a lungul timpului.

Deși părea că actorul era înconjurat de prieteni, realitatea era alta, iar el rămăsese singur și lăsat de izbeliște de ani de zile

Costin Mărculescu, părăsit de toată lumea. "Era pe post de măscărici"

Una dintre cele mai bune prietene ale lui Costin Mărculescu a povestit că acesta a fost părăsit de toți prietenii, chiar de ziua lui de naștere. Totul s-ar fi întâmplat acum doi ani, atunci când actorul planificase o petrecere de vis, la care își invitase peste 200 de prieteni. Lovitura a venit atunci când la petrecere au venit doar 6-7 prieteni, iar acela a fost momentul în care și-a dat seama cât de singur este de fapt. 

„Acum câțiva ani, parcă în 2018, Costin a vrut să-și organizeze o super-petrecere, de ziua de naștere. A mizat pe faptul că ziua lui e vara și oamenii sunt mai liberi. A plănuit totul, voia să-și dea un restart, să se reinventeze, să le arate tuturor că nu a ajuns la sapă de lemn. A chemat în jur de 200 de invitați. Din ăștia 200, au fost prezenți vreo 6-7. Și acum… toată lumea îi era prietenă, toată lumea îl plânge. Îmi zicea că treceau luni de zile și nu vedea un telefon din partea celor pe care îi considera prieteni, nu-i dădea nimeni niciun mesaj, nici nu-l întrebau de sănătate sau ceva.

Mai mult, de multe ori era chemat la petreceri pe post de măscărici, nu neapărat că nu se puteau desfășura aceste petreceri fără el. Mi-a povestit acum trei ani, la ziua mea de naștere, că simte că nu se ridică niciodată la rangul prietenilor săi din showbiz și se simțea inferior și jenat de situația precară în care se afla, din punct de vedere financiar. Acum, toți l-au plâns, iar, când era în viață, un telefon nu-i dădeau”, a declarat aceasta, pentru cancan.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel