Data actualizării:
Data publicării:

Drama ascunsă din viața Ronei Hartner. A încercat să se sinucidă de 3 ori. "O persoană m-a salvat. Atunci am înţeles că nu era momentul să pier"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Drama ascunsă din viața Ronei Hartner. A încercat să se sinucidă de 3 ori. "O persoană m-a salvat. Atunci am înţeles că nu era momentul să pier" / Foto: Facebook Rona Hartner
Drama ascunsă din viața Ronei Hartner. A încercat să se sinucidă de 3 ori. "O persoană m-a salvat. Atunci am înţeles că nu era momentul să pier" / Foto: Facebook Rona Hartner
Rona Hartner a avut o dramă despre care puțini știu.

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, după o grea luptă cu cancerul. Vreme de câțiva ani, artista s-a luptat cu boala nemiloasă și a sperat până în ultima vreme că o va învinge, cancerul. Din păcate, după ce a fost diagnosticată în vara acestui an, cu metastaze la creier și cu cancer pulmonar în stadiul IV, starea vedetei a început să se înrăutățească rapid, iar în cele din urmă Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul.

Vedeta a trecut prin numeroase încercări de-a lungul vieții. Puțini știu ă aceasta a încercat să se sinucidă de trei ori, pe când avea doar 18 ani. Rona Hartner a povestit anterior că a trecut printr-o depresie urâtă și a încercat să-și încheie socotelile cu viața, dar de fiecare dată a fost salvată, într-un final înțelegând că nu acela era momentul în care trebuia să moară.

"Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier", a declarat Rona Hartner, în urmă cu câțiva ani, la un post de televiziune, scrie Antena3.ro.

Rona Hartner, dezamăgită în dragoste de nenumărate ori

Rona Hartner a avut ghinion și în dragoste. În trecut, artista a fost căsătorită cu Rocco Sedano, cu care are și o fiică pe nume Rita. Cei doi au divorțat în anul 2008.

Ultima sa mare dezamăgire a reprezentant-o Herve Camilleri, un bărbat de origine franceză cu care vedeta a fost căsătorită. Cei doi au divorțat după trei ani de relație. Despărțirea de cel de-al doilea soț a lăsat-o pe Rona rănită în dragoste și fără bani. Asta pentru că a trebuit să îi ofere fostului soț o sumă semnificativă de bani. 

În pofida acestor dezamăgiri în dragoste, vedeta spunea de fiecare dată că relații pe care le-a avut au fost niște lecții învățate și spera ca într-o bună zi să își facă o nouă relație, deși afirma cu tărie că fericirea nu depinde de un bărbat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel