Dragoș Săvulescu. Sorina Matei, despre viața incredibilă a milionarului condamnat
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Dragoș Săvulescu, alături de soția sa, Angela Martini
Dragoș Săvulescu, alături de soția sa, Angela Martini
Jurnalista Sorina Matei face o serie de dezvăluiri despre Dragoș Săvulescu, milionarul condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare în dosarul retrocedărilor de la Constanța unde fostul primar Radu Mazăre a primit nouă ani cu executare.

"Datele oficiale ale Secretariatului de Stat al Californiei arată că omul de afaceri, Dragoş Emil Săvulescu, condamnat definitiv în România la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul Retrocedărilor şi, ca pedeapsă complementară după executarea pedepsei, 3 ani interzicerea unor drepturi, este înregistrat de 4 ani ca agent pe teritoriul american, în Los Angeles, California, în numele firmelor pe care le-a înfiinţat în 2015 şi 2016 şi pe care le controlează – Amber Alert Entertainment Inc şi Rising Glen Entertainment Inc.", scrie Sorina Matei pe blogul său.

Mutat în SUA de patru ani


"Aceleaşi date arată că de cel puţin 4 ani, Dragoş Emil Săvulescu, acum dat în urmărire internaţională de către autorităţile române, şi-a trecut ca rezidenţă atât pentru el cât şi pentru corporaţiile sale, vila din Los Angeles de aproape 4000 de metri pătraţi, evaluată pe piaţa imobiliară americană la 6,68 milioane de euro. În iunie 2018, pe aceeaşi vilă din Los Angeles, West Hollywood, de lângă Beverly Hills unde locuieşte de multă vreme, Dragoş Emil Săvulescu a înregistrat şi o societate ce aparţine noii sale soţii, fotomodelul albanez, Angela Martini, şi a înregistrat-o şi pe aceasta ca agent la aceeaşi adresă, cei doi mutându-se împreună", mai scrie Matei. 

Viață de lux ca-n filme

Sorina Matei prezintă dovezi pentru ceea ce susține și detaliază aspecte despre relațiile incredibile pe care le are Săvulescu cu politicieni, oameni de afaceri, jurnaliști precum Oreste Teodorescu și Felix Rache dar și oameni din lumea filmului românesc și american. Citiți AICI investigația jurnalistei.  

VEZI ȘI:

Vindeau pastile Ecstasy pe stradă. Flagrant al polițiștilor

Dragoș Săvulescu, dispariție după condamnarea primită. Unde a fugit


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel