Dragoș Preda (PNL) o taxează pe Armand: De bun simț! De asta e ales edil
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Clotilde Armand
Foto: Facebook Clotilde Armand
Dragoș Preda, candidat pentru șefia PNL Sector 1, a taxat-o pe Clotilde Armand, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Trebuie să vorbim efectiv de niște realități pe care le deplângem prea mult și nu privim lucrurile cât mai serios pentru cetățeni", a fost remarca făcută de Dragoș Preda.

Întrebat de jurnalistul Val Vâlcu la cine se referă și să ofere mai multe clarificări în ceea ce privește afirmația sa, Dragoș Preda a răspuns, în exclusivitate pentru DC NEWS, referindu-se la Clotilde Armand:

"Un edil este ales de către cetățean tocmai pentru ca acesta să nu se mai preocupe de aceste servicii esențiale și aici nominalizez nu numai partea aceasta de ridicare a gunoiului, ci totodată la serviciile de bun simț, medicale, servicii în sistemul de educație care să nu mai genereze teama părinților unde sunt copii, în ce condiții învață copiii lor, pentru că a fost situația burselor, când am mers și am discutat cu o serie de profesori și părinți care mi-au sesizat această situație, legat de nebugetarea sistemului de pază de la școli.

Până la urmă vorbim de siguranța copiilor în școli".

Val Vâlcu: Haideți să o luăm invers. Ce a bugetat doamna Clotilde Armand? Că școli nu, proiecte nu, pază nu, spitale nu, gunoi nu! Ce a funcționat în Sectorul 1 dintre aceste servicii publice?

"Tocmai acest lucru i l-am cerut și doamnei Clotilde Armand", a continuat Dragoș Preda. 

Vezi mai multe în video:

Criza gunoaielor din Sectorul 1. Dragoș Preda, PNL, culisele scandalului

"Un astfel de serviciu nu trebuie să fie întrerupt, iar aceste aspecte de ordin intern-administrativ între UAT care a semnat - primăria este doar ordonatorul de credite - și prestator. Lucrurile acestea trebuie gestionate intern, să nu afecteze cetăţenii sectorului şi cetăţenii întregii capitale. Tocmai am fost, în urmă cu o săptămână, alături de asociaţia pentru smart city şi domnul primar Ciprian Ciucu să lansăm un proiect. Primarul Sectorului 6 spunea că gestiunea deşeurilor trebuie văzută la nivelul întregului Municipiu Bucureşti, integrând şi judeţul Ilfov pentru că nu se pot crea microsisteme de colectare. Lucrurile acestea trebuie gândite la nivel macro. Am putea să vorbim despre economie circulară. Toate aceste deşeuri trebuie reintegrate în acest concept de economie circulară", a spus Dragoș Preda, la DCNews TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel