Dragoș Pîslaru (USR PLUS), scandal. ”Rușine, Tudor, mare dezamăgire!” / Replica antreprenorului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Dragoș Pîslaru, europarlamentar al Alianței USR PLUS și membru al Grupului Renew Europe, a avut un schimb dur de replici cu Tudor Cârstoiu, antreprenor.

”Vestea bună: Vom fi primul continent neutru din punct de vedere climatic. Amendamentul care prevede reducerea emisiilor pentru gaze cu efect de seră de 60% până în 2030, despre care v-am scris în postarea anterioară, a fost adoptat în Plenul PE. Este un succes al USRPLUS și al Renew Europe, grupul nostru a reușit să producă acest compromis la nivelul Parlamentului European.Vestea proastă: Colegii de la PNL au votat împotrivă (la fel ca majoritatea PPE, cu câteva excepții). Din fericire pentru noi toți, amendamentul cheie a trecut și fără susținerea lor. Sunt curios cum vor vota la votul final”, a scris Dragoș Pîslaru pe Facebook.

Replica lui Tudor Cârstoiu a fost:

”Cu ce costuri? Cat ne mai mariti taxele? Tu esti bine mersi cu salariu banan (platit si de mine) si pensie speciala pe viata. Dar noi astia care chiar producem?!? Usr+ = PSD noua stanga”.

Europarlamentarul USR PLUS a continuat:

”Urât din partea ta să ajungi la atacuri personale. Din cate îmi aduc eu aminte am avut totdeauna discuții civilizate. Folosești două lucruri complet false in ce scrii - 1. nimeni nu mărește nici o taxă, nu este vorba despre impozitare in Legea Climatică. 2. spre deosebire de alte cazuri de europarlamentari, activitatea mea este una intensă, cu lucruri concrete deja pe care le-am făcut in interesul romanilor și României. Muncesc de dimineața pana seara, si sunt aici pentru ca am fost ales de peste 2 milioane de romani, nu pentru vreun beneficiu. Nu permit nimănui să insinueze altceva, este o lipsa uriașa de respect. Este un atac absolut gratuit, fără nici un argument de fond. Rușine Tudor, mare dezamagire. Pentru ce toate acestea? Chiar nu înțeleg”.

Tudor Cârstoiu i-a replicat:

”Is dezamagit de voi. Noi am avut niste discutii, am batut palma pe niste chestii si nu ai mai raspuns la telefon. E lipsa de caracter. Colegul tau Vlad Botos nici nu stie diferenta intre Consiliul Europei si consiliul european. Apreciez activitatea ta in PE insa partidul vostru ramane pentru mine doar o alta forma fara fond. Asa ca sa va fie voua rusine ca ati pacalit romanii (se vede si in rezultate de la 22% ati ajuns la 9%). La parlamentare o sa va bateti la prag si o sa muriti in opozitie. Am avut mare incredere in tine, maxima. Ai calcat-o in picioare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel