Data actualizării:
Data publicării:

Dragoș Pîslaru, uimit de viteza decapitărilor făcute de Cîțu: Nici PSD-ul nu a făcut așa ceva. I-a lăsat să lucreze și să asigure continuitatea proiectelor

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Dragoș Pîslaru
Sursă foto: Facebook Dragoș Pîslaru
Dragoș Pîslaru, europarlamentar USR-PLUS, este uimit de viteza cu care Florin Cîțu a demis secretarii de stat.

”Uite, de asta nu putem avea reforme serioase în România! Pentru că orice mic dictator ca Florin Cîțu își va permite să dea afară, la nervi, toți oamenii din ministere care încearcă să miște ceva!

Nici PSD-ul n-a dat afară secretarii tehnocrați de stat cu viteza cu care au fost scoși ieri colegii noștri din funcții. Îmi amintesc cum, în ianuarie 2017, la expirarea mandatului, ei au rămas să lucreze și să asigure continuitatea proiectelor uneori și mai bine de o lună de zile. Este o nebunie pentru țară să îi dai pe toți afară imediat și dintr-o dată!

Pentru că demiterea tuturor secretarilor de stat și consilierilor USR PLUS este în primul rând despre zecile, sutele de proiecte pe care le-au inițiat, în care și-au pus sufletul și care erau, până acum, o rază de speranță pe domeniile lor specifice pentru români!

Cel mai mult regret aceste proiecte. Și asta pentru că am convingerea că nici unul dintre acești colegi nu stăteau în funcție de dragul funcției, cum se întâmplă cu colegi ai lor din alte partide. Toți și-au lăsat deoparte cariere impresionante, familii și vieți personale pentru a se dedica guvernării.Și vreau să vă mulțumesc tuturor, dragi colegi! Vreau să vă mulțumesc că ați lăsat deoparte joburi bune, cariere impresionante, pentru a schimba România în bine.

Vă mulțumesc pentru entuziasmul vostru, pentru nopțile nedormite și munca depusă în folosul românilor!Voi o să fiți bine, aveți tot sprijinul nostru în USR PLUS. Din păcate, nu este la fel de limpede soarta reformelor începute de voi, atât de necesare. PNL-ul trebuie să se decidă acum, repede, dacă e mai importantă miuța de partid sau soarta României.Voi ce credeți că vor prioritiza?”, a scris Dragoș Pîslaru pe Facebook.

Deciziile premierului Florin Cîţu privind eliberarea din funcţie a secretarilor de stat din partea USR PLUS au fost publicate, miercuri seară, în Monitorul Oficial



Deciziile vizează eliberarea din funcţie a 26 de persoane având funcţia sau rangul de secretar de stat sau subsecretar de stat. Dintre cei eliberaţi din funcţie, 21 activau în cadrul ministerelor, unul la Departamentul Românilor de Pretutindeni, unul la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, iar trei erau consilieri de stat sau secretari de stat la Cancelaria vicepremierului Dan Barna.

Deciziile privind eliberarea din funcţie intră în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel