Dragoș Constantin – consilier al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, la volanul unei mașini a Poliției, deși avea permisul de conducere suspendat / imagini
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
La începutul lui 2023, Dragoș Constantin – consilier al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, având ca atribuții ”investițiile în energiile regenerabile (stații de încărcare electrică, rețele de încălzire urbană)” – s-a urcat la volan, deși avea permisul de conducere suspendat, conducând până la locuința personală un autoturism înregistrat la Poliția Locală a Sectorului 1.    

Gândul a intrat în posesia unor imagini care îl dau de gol pe Dragoș Constantin, demontându-i „apărarea”, acesta parcând și coborând de pe locul șoferului, cu toate că le-a declarat polițiștilor ajunși la fața locului, în data de 5 ianuarie, că la volan s-ar fi aflat… soția.

Se ridică două întrebări: 

De ce Poliția Locală a Sectorului 1, aflată în subordinea primăriei conduse de Clotilde Armand, i-a ”oferit” consilierului Dragoș Constantin o mașină cu care să circule, chiar dacă se știa că acesta are permisul suspendat? Care este legătura acestuia cu Poliția Locală a Sectorului 1?

Polițiștii de la Brigada Rutieră au constatat că autoturismul avea și ITP-ul expirat din data de 5 decembrie 2022

Consilierul Clotildei Armand a parcat mașina în fața curții unui vecin, blocându-i accesul, iar acesta a chemat poliția.

Lucrurile sunt cu atât mai grave – dincolo de a conduce o mașină, cu toate că permisul era suspendat – , cu cât autoturismul respectiv, ”pilotat” de Dragoș Constantin și nu de soția sa, așa cum acesta le-a declarat polițiștilor – este o mașină ”de serviciu”, ceea ce duce automat la concluzia că soția consilierului nici nu ar fi avut voie să o conducă.

”Totodată, la fața locului s-a prezentat un lucrător din cadrul Primăriei Sectorului 1, care a prezentat documente cu înscrisuri cu autoturismul înregistrat la Poliția Locală Sector 1, figurând cu ITP expirat la data de 05.12.2022”, s-a menționat în procesul-verbal.

Pentru ca totul să fie cât mai palpitant cu putință, la locul ”evenimentului”, conform informațiilor din același proces-verbal, au sosit și ”întăriri” de la Primăria Sectorului 1. În fața polițiștilor a apărut un ”lucrător din cadrul Primăriei Sectorului 1”, acesta fiind, potrivit surselor Gândul, ”un apropiat al Clotildei Armand, trimis pentru a oferi ”sprijin”. Imaginile le găsiți aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel