Dragoș Boța: A spus că vor să-i ia gâtul lui Boța, ceea ce înseamnă că trebuia să fiu executat
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Dragoș Boța, jurnalist de investigații la PressAlert, a vorbit despre tentativa de asasinat care i s-a pregătit de o grupare de crimă organizată.

Marți seară, Mihai Gâdea a difuzat imagini cu mai mulți indivizi care plănuiau asasinarea jurnalistului Dragoș Boța. Invitat la Sinteza Zilei, jurnalistul de investigații de la PressAlert a vorbit despre modul în care s-a pus la cale asasinarea sa:

„Înregistrarea difuzată este din noaptea de 10 spre 11 septembrie 2019, după ce avusese loc o întâlnire, unde s-a pus la cale asasinatul. (...) Acele imagini sunt din seara după ce fuseseră pe teren, mă căutaseră, nu au găsit mașina, iar ei au filmat o mașină despre care credeau că e a Poliției și au trimis imaginile omului de încredere, un agent de poliție, un alt personaj extrem de important. Totul a fost pus la punct, ei nu știau că DIICOT are o amplă operațiune anti-drog”, a precizat jurnalistul Dragoș Boța.

Mașina i-a fost incendiată

„Mașina mi-a fost incendiată la 10 zile după o dezvăluire. (...) Șocul cel mai mare pentru mine, după momentul aflării că trebuia să fiu executat, a fost când am citit dosarul. Avocatul, care este avocatul polițistului care a dat mii de dosare secrete acestei rețele de crimă organizată, care a filat polițiști de crimă organizată, care a organizat operațiuni de contrafilaj, avocatul spune cu gura sa În 11, clientul său, care a participat la întâlnirea unde s-a discutat planul pentru asasinarea mea, a venit și i-a spus că vor să-i ia gâtul lui Boța, ceea ce înseamnă că trebuia să fiu executat“, a conchis jurnalistul Dragoș Boța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel