Dragoș Pătraru crede că CNA ar trebui să închidă televiziunea Cartoon Network
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Dragoș Pătraru este de părere că CNA ar trebui să închidă televiziunea Cartoon Network, din cauza reclamelor "scârboase" pe care le difuzează.

Într-o postare pe blogul său, realizatorul emisiunii "Starea nației", de la TVR 1, critică postul dedicat copiilor, pentru programele pe care le difuzează:

"Deci, las la o parte desenele animate, care sunt execrabile, se ling ăia acolo mai rău ca-n filmele porno, dar reclamele de pe Cartoon Network sunt atât de scârboase încât postul ar trebui închis.

Credeți că inteligenții de la CNA care au grijă doar să nu le fie atacați candidații preferați la celelalte posturi știu că la Cartoon Network copiii sunt încurajați să cumpere cea mai de preț piesă din 'Gașca din gunoi', și anume 'răhățelul de aur'? Mami, îmi iei și mie un căcat de aur? Vreau și eu un căcat de aur! Te roooooog! Un căcat, vreau un căcat! Un căcat de auuuuuur! Grăbiți-vă, pentru că e cea mai rară piesă. Nu vreți să pierdeți căcățelul de aur, nu?

Și știați că tot aici sunt promovate niște arătări care dacă tragi de ele râgâie și dau bășini?
Eu când spun la tv (după ora 23.00) ceva despre cum fură BOR, de pildă, CNA se sesizează imediat sau este sesizată de sute de enoriași cretini. Copiii noștri se pot uita însă liniștiți la toate tâmpeniile de la posturile de desene animate, că astea nu sunt monitorizate de CNA și nici de preoții șnapani", scrie Dragoș Pătraru, în textul intitulat "Mami, îmi cumperi și mie un căcat?".

Vezi și: Războiul audiențelor. Banciu, înfrânt crunt de Badea și Pătraru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel