Dragnea, vizită SUA. Liderul PSD: 100.000 e o sumă mică pentru mine, nu?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că partidul nu a plătit niciun leu vreunei firme americane care să-i faciliteze întâlniri în SUA cu oficiali americani. 

Întrebat dacă PSD a plătit 100.000 de dolari unei firme din SUA pentru ca el să aibă întâlniri cu oficiali americani, Dragnea a spus că a verificat iar partidul nu are niciun contract "de genul ăsta". 

"Am citit şi eu informaţia dimineaţă şi am sunat la partid, foarte mirat, mă gândeam că poate cineva de la partid a avut nu ştiu ce idee. PSD nu are niciun contract cu nicio firmă de genul ăsta şi cu atât mai puţin a plătit vreun leu. (...) Totuşi, 100.000 e o sumă mică pentru mine, nu? PSD nu are niciun contact cu nicio firmă de genul ăsta şi nu a plătit niciun leu niciunei firme", a afirmat Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului. 

Întrebat dacă îl cunoaşte pe Gheorghe Dimitrescu, consilier al lui Florin Iordache, Dragnea a spus că nu. 

"Eu am verificat la partid, nu există", a menţionat el. 

Chestionat dacă intenţionează să facă o vizită în SUA în perioada următoare, liderul PSD a răspuns: "Nu intenţionez, dar dacă o să primesc o invitaţie şi o să fiu lăsat să plec, o să o onorez cu plăcere". 

El a adăugat că Florin Iordache nu i-a spus niciodată că îi pregăteşte o vizită în SUA. 

Un site specializat în monitorizarea activităţii Congresului SUA şi a activităţilor de lobby - Legistorm - a publicat joi un articol în care relatează că Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor şi lider de partid, încearcă să aranjeze întâlniri cu vicepreşedintele american Mike Pence şi preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Paul Ryan. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel