Dragnea, tentativa de asasinat. Orban: ”Cred că nu mai trebuie prelungită...”
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Ludovic Orban
Ludovic Orban
Orban, aflat la Sibiu, a comentat declaraţia lui Dragnea privind tentativa de asasinat.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu crede că s-a încercat asasinarea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, şi spune că este clar o poveste de adormit copiii, o minciună gogonată.

'Cred că nu mai trebuie prelungită foarte mult dezbaterea cu năzdrăvănia asta a lui Dragnea, care e clar o poveste de adormit copiii şi mai ales un mare neadevăr, o minciună gogonată', a afirmat sâmbătă Ludovic Orban.

Liderul PNL s-a aflat vineri şi sâmbătă la Sibiu, la o şedinţă a Biroului Executiv al partidului. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat recent că, anul trecut, asupra sa a avut loc o tentativă de asasinare.

Declarație Dragnea

Întrebat la Antena 3 dacă se doreşte ca el să fie omorât, dacă este ameninţat cu moartea şi dacă are informaţii că s-ar pune la cale asasinarea sa, Dragnea a spus: 'Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. (...) Au venit patru străini în România, au fost cazaţi la Athenee Palace, din ceea ce mi s-a spus, şi au stat trei săptămâni aici. Mă rog, am scăpat, dar asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau o să-mi iau pază'.

Vezi și: Dragnea, tentativă de asasinat. Harnagea: Dacă cei patru ar fi găsit...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel