Dragnea și Dăncilă, audiați în dosarul șpăgilor PSD. Chirieac: Este o lovitură de imagine. Unde au ajuns banii, la Rahova?
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea
Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea
Bogdan Chirieac susține că dosarul șpăgilor PSD reprezintă o lovitură de imagine pentru partid. Reacţia vine la scurt timp după ce, pe surse, a apărut o informaţie conform căreia Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă ar urma să fie audiaţi la DNA. 

Foştii preşedinţi ai PSD, Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, ar putea fi audiaţi de DNA în dosarul şpăgilor de la Arad, potrivit unor surse. 

Întrebat dacă este o anchetă politică sau o anchetă obișnuită a DNA, analistul politic Bogdan Chirieac s susținut: 

”Eu cred că este în continuare o anchetă normală, nu o anchetă politică. Au făcut interceptări. Acolo se pare că sunt băgați de-adevăratelea trei distinși parlamentari PSD, care au vorbit între ei. Și au indicat inclusiv șefi de partid. Să fie foarte clar, dacă o audiază pe doamna Dăncilă care a făcut numirile, 100% doamna Dăncilă nu a luat șpagă pentru numirile respective”, a spus Bogdan Chirieac la România TV. 

VEZI ȘI: Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă ar putea fi audiaţi în dosarul şpăgilor de la Arad - surse

Unde au ajuns banii?

Deși acuzația nu ar fi făcută direct la adresa Vioricăi Dăncilă, este posibil ca aceasta să fi știut de felul în care se fac aceste numiri, iar banii ar fi ajuns la Liviu Dragnea, a afirmat prezentatorul România TV. 

”Eu mă îndoiesc iar că banii ar fi ajuns la Dragnea, unde? La Rahova? Au ajuns bani? Rămâne ca procurorii să descopere. E o zonă de graniță acolo”, a mai spus Chirieac. 

Lovitură de imagine pentru PSD

Bogdan Chirieac a fost întrebat și dacă pentru Partidul Social Democrat este o lovitură acest dosar. 

Categoric este o lovitură de imagine, menită să acopere creșterea ratelor românilor. Dar să știți că în ianuarie când vin ratele și constați că ți-au crescut cu 10%, chestiunea asta cu șpaga la PSD se mai estompează. De altfel și dosarul, vedeți cum este denumit , ”șpagă la PSD”, nu s-a dorit tot PSD-ul? Sau unii din PSD? Care în mod normal ar trebui suspendați în acest moment. Nu e tot PSD-ul. Sunt pe acolo și s-au nimerit că sunt PSD. Probabil că pe unde sunt și parlamentari PNL, probabil că și ei mai au habar de ce se întâmplă pe acolo. Că până la umră nu era o operațiune complicată. Furau la greutatea TIR-urilor care intrau în țară, făcând praf și restul de șosele, câte mai sunt în România, din cauza tonajului excesiv al camioanelor. Nu era o știință avansată. Doar că fiind foarte multe camioane, înțeleg că și șpaga era enormă, pe măsură”, a mai precizat Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel