Dragnea și Băsescu, "cunoștințe vechi": Ne cunoaștem de 18 ani
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea a mărturisit, marți, că se cunoaște de 18 ani cu președintele Traian Băsescu, după ce premierul a făcut recent o referire la acest lucru, spunând că președintele executiv al PSD și șeful statului sunt "cunoștințe vechi", aluzie la faptul că Dragnea a fost membru PD.

"Da, ne cunoaştem din 96. Până azi sunt 18 ani. 18 ani reprezintă o perioadă serioasă", a răspuns Dragnea.

"O să-l rog pe Dragnea să-l plimbe cu maşina pe preşedintele Băsescu pe A2, că el nu ştie că, după ce a fost în Germania în excursie şi nu s-a văzut cu nimeni, nu ştia că A2 a fost deszăpezit şi să-l plimbaţi cu maşina, domnu' Dragnea, că sunteţi cunoştinţe vechi", i-a spus Ponta lui Dragnea, în debutul şedinţei BPN al PSD.

Vicepremierul a comentat și declarațiile lui Băsescu, care a spus, duminică, după CSAT, că deszăpezirea coordonată de Dragnea este "un circ televizat" sau o "mascaradă televizată".
"În ceea ce priveşte aprecierile domnului preşedinte, cred că ar trebui să-şi aducă aminte pe ce drum naţional şi în ce an, când era ministru, a folosit expresia «Iarna nu-i ca vara». Ar trebui să-şi aducă aminte şi dumnealui şi alţi membri PDL, care spărgeau televizoareale, de anii trecuţi în care se stătea cu săptămânile zăpada în curţi la oameni", a spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel