Dragnea: Iohannis e nervos, îi este teamă de o întrebare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Cristian Țopescu a murit. Liviu Dragnea, mesaj
Cristian Țopescu a murit. Liviu Dragnea, mesaj
Liviu Drganea a răspuns președintelui Iohannis după atacurile în cascadă care au venit din partea șefului statului la adresa Guvernului Dăncilă.

Președintele Partidului Social Democrat susține că președintele Klauss Iohannis a spus astăzi mai multe neadevăruri despre Viorica Dăncilă. "Iohannis a spus mai multe neadevăruri și nu este bine pentru dumnealui. Dăncilă l-a anunțat că merge în Israel, nu a aflat din presă" a declarat Liviu Dragnea. 

"Dincolo de orgoliile rănite, trebuie să facem ce e bine pentru România"

Președintele Camerei Deputaților a mai declarat că șefului statului este nervos pentru că i-ar este frică de o întrebare."Am fost mult prea binevoitor cu președintele îl ultimele luni, din dorința de a nu avea conflicte. Nu știu dacă Iohannis, înainte de a merge la Consiliul European, și-a luat mandat de la Parlament. O să spună că n-are nevoie, dar merge și-și asumă angajamente în numele României, iar Guvernul și Parlamentul trebuie să le pună în aplicare. Arată că e nervos și deranjat de vizita noastră în Israel. E o problemă, cred, îi e teamă că o să se pună întrebarea ”dacă tot zici că te ocupi de politica externă, care sunt rezultatele?", a mai spus Liviu Dragnea,conform B1.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel