Urmărește emisiunea live
Dragnea, în Parlament, declarații fulminante către colegii din PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liviu Dragnea a ținut un discurs în Parlament când se discuta despre noua conducere a Curții de Conturi. 

Președintele PSD le-a transmis colegilor săi din PSD că nu și-a dorit să facă o negociere politică în partid pentru că dorește trimiterea unor profesioniști în această funcție.

"Am ascultat cu atenție aceste luări de cuvânt și am intervenit când am auzit o solicitare că trebuia să fie și membri ai opoziției în conducerea Curții de Conturi. Înțeleg că ceea ce am susținut ca noi ca această instituție să nu mai fie politizată... nu e bine. Niciunul de acolo nu este membru PSD sau ALDE. Absolut niciunul! Din câte am înțeles, că dacă era o negociere politică, tot de la această tribună, probabil că aceleași personaje spuneau că PSD a luat Curtea de Conturi punând vreun președinte sau vicepreședinte. Indiferent cum era nu era bine. Mai sunt două posturi libere de consilier. Nu cred că cineva a oprit pe cineva să-și depună candidatura pentru acele funcții. Deci liber la politizare. Nu am auzit aici să se vorbească despre chestiuni profunde din activitatea Curții de Conturi", a zis Liviu Dragnea.

[citeste si]

"Știu că sunt colegi de-ai mei care poate sunt supărați că nu am dat curs la o negociere politică. Îmi asum acest lucru. Dacă vreți să mă pedepsiți, o puteți face, dar vreau să vă spun ceva. La voi mă uit! Cel mai important lucru este că acești oameni care vor veni să nu aibă nicio dependență politică pentru că ei nu trebuie să facă ce au făcut alții înainte, inclusiv membri PSD!", a mai spus președintele PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel