Dragnea: Ghiță să nu fie prin țară și râde de noi
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Liviu Dragnea a declarat, luni seară, că Sebastian Ghiță nu a fost schimbat din Comisia SRI, sesiunea trecută, ”pentru că nu a mai existat vreodată vreun caz în care componenţa acestei comisii sau a celei SIE să fie modificată”.

”Nu cred că a mai fost vreodată vreun caz în care componenţa comisiei de control SRI sau SIE să fie modificată. N-am avut aşa un motiv anume", a declarat Liviu Dragnea la Parlament.

Întrebat dacă ştia de prietenia dintre Florian Coldea şi Sebastian Ghiţă, președintele PSD a răspuns: "După ce am văzut la televizor, nu cred că au fost prieteni. (...) În concediu te întâlneşti cu mulţi”. 

Întrebat cine e vinovat de dispariția lui Sebastian Ghiță, el a spus că ”toate instituţiile care trebuiau să fie mai vigilente”.

”Să înţeleg că Ministerul de Interne e vinovat pentru tot ce se întâmplă?... Nu ştiu, toate instituţiile care poate trebuiau să fie mai vigilente la data la care a ieşit din ţară. Dacă a ieşit, să nu fie cumva prin ţară şi râde de noi. Nu ştiu, aştept şi eu ca şi dumneavoastră. Eu nu am competenţă să le cer acest lucru acestor instituţii”, a mai afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel