Urmărește emisiunea live
Dragnea: Francezii, olandezii, americanii fac absolut orice - de la a declanșa războaie la a face execuții - pentru a-și apăra interesele naționale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Foto: Facebook Liviu Dragnea
Foto: Facebook Liviu Dragnea
Liviu Dragnea a vorbit, la DC News TV, despre cum românii ar putea fi la fel precum "francezii, englezii, olandezii, americanii" atunci când se pune problema de "interesele strategice, energetice sau economice". 

"Alianța pentru Patrie crede că statul român poate să fie la fel de patriot precum  francezii, englezii, olandezii, americanii care, știți foarte bine, că atunci când e vorba de interesele strategice, energetice sau economice ale acestor țări, fac absolut orice. 

De la a declanșa războaie la a face execuții. Dacă interesele economice sunt afectate și asta nu e de criticat! 

De criticat este un stat care nu este interesat de siguranța alimentară a cetățenilor săi, un stat care nu înțelege conceptul de colaborare onestă, ci înțelege doar conceptul de slugărnicie și obediență, un stat care nu înțelege să-și apere resursele și demnitatea națională și care oferă mai mult decât i se cere.

România, din păcate, este prinsă într-o centură de fier între interesele companiilor străine, între statele străine și complicitatea politicienilor lași din România.", a declarat Liviu Dragnea la "Miercurea Neagră" de la DC News TV. 

VEZI ȘI: Alianţa pentru Patrie, val mare de înscrieri. Dragnea, despre atacul care a urmat: Au fost furate 6.000 de nume

Liviu Dragnea a anunţat, recent, că va sprijini „cu toată experienţa" un partid nou-înfiinţat, Alianţa pentru Patrie, ce are drept obiectiv „bunăstarea românilor" şi este animat de „patriotism economic”. Miercuri, într-un interviu la DCNewsTV, a vorbit despre noul partid.

"Nu poți să uiți ca membru al unui partid că obiectivele esențiale sunt bunăstarea românilor și stabilitatea țării. Din punctul meu de vedere, alegerile anticipate, care implică opt, nouă luni de instabilitate guvernamentală și lipsă de decizie guvernamentală, reprezintă o crimă îngrozitoare pentru această țară cu efecte negative aproape imposibil de cuantificat", a spus Dragnea.

Cu privire la Alianţa pentru Patrie, Liviu Dragnea a spus că "este un partid care a plecat de la zero și a început să se extindă în țară".

"Marți seară, am vorbit din nou cu Codrin Ștefănescu, care mi-a spus că sunt constituite organizații în absolut toate județele. Au loc înscrieri în fiecare zi, cu toate atacurile. Erau 82.000 de membri, înainte să se blocheze site-ul, și să se refacă, și să se mute pe un site din altă țară. Au fost furate 6.000 de nume. I-am rugat să nu mai facă public numărul de înscrieri, pentru că nu-i ajută cu nimic", a mai spus Liviu Dragnea. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel