Dragnea - Firea, replică după CEx: Asta m-a durut
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit ce l-a durut din atacurile primarului Gabriela Firea. 

”În CExN, eu n-am primit nicio critică de la doamna Firea sau de la altcineva, susținerea sau nesusținerea mea pentru Carmen Dan sau alt ministru nu are importanță. Votul dat în unanimitate nu mai poate pune în discuție că doamna Carmen Dan nu a fost demisă pentru că o susțin eu. Eu încerc să-i înțeleg supărarea doamnei Firea, eu am propus-o la Capitală, eu am susținut-o, sigur, are un merit mai mult decât major că a fost aleasă, nu o să mă auziți că o să o critic, sper că va trece peste această supărare. După părerea mea, e cam mult pentru un prefect să fie subiect de discuție vreme de trei ore în CExN.” a spus Liviu Dragnea. 

Întrebat despre acuzația potrivit căreia Liviu Dragnea este cel care blochează proiectele din București, după cum i-ar fi spus foști premieri și miniștri Gabrielei Firea, președintele PSD a răspuns: ”Asta m-a durut, dar nu-i adevărat”. 

Cât despre supărarea Gabrielei Firea, Liviu Dragnea a afirmat că ”S-a dedus în presă că ce a spus Carmen Dan a fost o învinovățire a prefectului Capitalei. Din păcate, o parte a presei a spus că ministrul a aruncat pe prefect, deci Gabi Firea are o problemă.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel