Dragnea: E o manipulare!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Liviu Dragnea, președintele PSD, a fost luat de întrebări despre OUG pe Legile Justiției. 

Despre procurorul din dosarul său, Liviu Dragnea a spus că ”Nu mă interesează dacă rămâne sau nu în DNA acel procuror, e o manipulare, dacă pleacă procurorul, dosarul ce face, se aruncă în aer? Am înțeles că oricum nu pleacă, îmi spunea cineva astăzi”.

În continuare, președintele PSD a adăugat că ”domnul Toader s-a dus astăzi la CSM să aibă o discuție cu cei de acolo, știu că a fost la Strasbourg ca să aibă o discuție cu vicepreședintele Comisiei de la Veneția, iar OUG cuprinde prevederile din opinia preliminară a Comisie de la veneția. Patru, ar trebui să fie procurori cu experiență.”

Cât despre procurorii detașați în PÎCCJ, DNA, DIICOT care nu vor îndeplini condițiile prezentei legi, Liviu Dragnea a întrebat: ”Și ce, ei rămân pe drumuri? Nu. S-a intenționat doar ca nivelul de competență profesională să fie unul mai ridicat.”

”Nu am făcut eu texte de OUG cu Toader”

”Am văzut un text al ordonanței și am văzut textul final al OUG la Monitorul Oficial. Nu am făcut texte de ordonanță cu dl Toader, ci am discutat despre raportul preliminar al Comisiei de la Veneția.” a mai spus Liviu Dragnea. 

Președintele PSD a subliniat că Viorica Dăncilă trebuie să spună dacă e mulțumită de felul în care s-a dat OUG pe Legile Justiției. Iar în privința remanierii, a răspuns: ”Nu decid eu”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel