Dragnea, despre urmărirea lui Nicușor Constantinescu: "Bizar!"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a comentat, vineri, declarațiile lui Nicușor Constantinescu, președintele CJ Constanța, care a spus că DNA ar trebui desființată. Președintele executiv al PSD a subliniat că partidul nu susține această declarațiile, dar că i se pare "bizar" faptul că DNA a considerat folos necuvenit plata restantă a unei instituții către o altă instituție.

"Nu, nu susținem aceste declarații, în schimb, trebuie să fim atenți cu declarațiile privind sistemul de justiție. Numai că ce mi s-a părut mie bizar în comunicatul DNA este faptul că este considerat folos necuvenit o sumă de 3.958 de lei pentru Consiliul Județean Constanța, pentru faptul că nu a achitată această sumă către Centrul Militar Județean. Ei se judecă acolo și foarte mulți colegi m-au întrebat și nu își explică lucrul acesta: dacă o instituție publică are de făcut o plată către altă instituție publică și există divergențe, nu se înțeleg, se judecă, se intermediază, se mediază și acea sumă să fie considerată folos necuvenit pentru o instituție publică, mie mi se pare și bizar și periculos. Este singurul comentariu pe care îl fac", a spus Liviu Dragnea la sediul PSD.

Președintele CJ Constanța este urmărit penal de DNA. Acuzațiile infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice i-au fost la cunoștință, miercuri, când a fost săltat de Poliție și dus la DNA. Procurorii DNA spus că Nicușor Constantinescu a dispus efectuarea unor plăți nelegale în valoare totală de peste 5 milioane euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel