Dragnea, despre Turcan: Bate câmpii!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
Președintele PSD, Liviu Dragnea, face primele declarații după ședința de luni, 10 decembrie, la care au participat liderii partidului și toate grupurile parlamentare.

În contextul în care Raluca Turcan l-a acuzat pe Liviu Dragnea că a solicitat, în mod expres, ca liderii grupurilor parlamentare să nu mai aibe drept de cuvânt în Biroul permanent al Camerei Deputaților, spunând că a spulberat 20 de ani de democrație în Parlament, Liviu Dragnea a spus că bate câmpii. 

Nu o interesează

"O să folosesc o expresie foarte academică: în primul rând, bate câmpii! În al doilea rând, nu cunoaște regulamentul. Până acum, Camera Deputaților a funcționat cutumiar. Regulamentul este foarte limpede. Dimpotrivă, astăzi s-a dat adevărata valoare comitetului liderilor. Pentru că ceea ce nu înțelege sau nu vrea să înțeleagă sau nu o interesează este că Regulamentul Camerei Deputaților, care are valoare de lege, spune foarte clar că ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților și programul de lucru al Camerei Deputaților este aprobat de comitetul liderilor, la propunerea Biroului permanent. Drept pentru care Biroul permanent propune, comitetul liderilor aprobă sau respinge, sau modifică, sau completează. Ei hotărăsc așa cum cred de cuviință, pentru că așa spune regulamentul. Punct! Este foarte simplu", a declarat Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel